TECH-AIR COMPRESSOREN

Dit betreft de huismerk lijn van Tech-Air welke verkrijgbaar zijn in oliegesmeerd als olievrij. De olievrije modellen kunnen geleverd worden in 230v/50hz maar ook in 115v/60hz.
De meest gangbare modellen worden op de website getoond maar meerdere modellen zijn verkrijgbaar.

Heeft u andere wensen? Neemt u dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via email naar info@tech-air.nl of per telefoon op +31 (0)30 300 2945 (ma t/m vr van 08.30-17.00) Doordat wij goede afspraken hebben met diverse fabrikanten kan het goed mogelijk zijn dat we u van een maatwerk compressor kunnen voorzien. 

Onze huismerk lijn wordt uitsluitend verkocht in de Benelux zodat Tech-Air zelf de service en garantie (2 jaar na aanschaf) uitvoert. Voordeel hiervan is dat deze compressoren aantrekkelijk geprijsd zijn.

Tech-Air compressoren zijn in het wit uitgevoerd en worden standaard geleverd met een filter reduceer v.v. een 5 micron filter en zijn zoals dat heet "plug and play". Heeft u aanvullende wensen, bijvoorbeeld een extra fijnmazig filter of een combinatiefilter neemt u dan een kijkje onder de sectie accessoires

Onze huismerklijn is onderverdeeld in drie categorieen.

Stille en oliegesmeerde compressoren

Olievrije compressoren

Olievrije compressoren in een omkasting