Difference in compressed air

JUN-AIR en GAST compressoren zijn onderhoudsvriendelijk. Echter geheel onderhoudsvrij is geen enkele compressor en onderdelen dienen om een bepaalde tijd vervangen te worden zodat uw compressor altijd in goede conditie verkeerd. In de bij de compressor meegeleverde handleiding kunt u terugvinden welk onderdeel wanneer vervangen moet worden.

Het staat u uiteraard vrij dit onderhoud zelf uit te voeren en de benodigde onderdelen bij ons te bestellen. U kunt ook uw compressor door Tech-Air laten onderhouden. 
Hiervoor wordt u kosteloos opgenomen in ons onderhoudsysteem en houden wij voor u bij wanneer uw compressor aan onderhoud toe is.

 Tevens heeft u bij storing voorrang op andere, niet in het onderhoudsysteem opgenomen klanten, waardoor u meestal dezelfde dag nog onze Servicedienst bij u op de stoep kunt verwachten.

 De kosten van periodiek onderhoud verschillen nogal per type compressor en zijn tevens afhankelijk van de mate van gebruik van de compressor. Zo zal een klant, die de compressor 24 uur per dag gebruikt, eerder aan groot onderhoud toe zijn dan een klant die de compressor slechts incidenteel gebruikt.

 Heeft u een ander merk compressor? Ook dan kunt u ons benaderen voor onderhoud. 

Als Certified Service Center voor zowel JUN-AIR als GAST beschikt Tech-Air Benelux over gekwalificeerde en gecertificeerde Service Engineers.

 Wanneer u geïnteresseerd bent in ons onderhoudprogramma neemt u dan contact met ons op via telefoon nummer 030-300 2945 of stuur een email naar info@tech-air.nl

 

JUN-AIR Service Center Logo   VCA   GAST Certified Service Logo