renner scroll compressoren

In de voedingsmiddelenproductie, de fabricage van elektronica of de farmaceutische industrie is de kwaliteit van de perslucht voor productieprocessen van beslissend belang. De olievrije compressoren van RENNER zijn speciaal geschikt voor toepassingen met hoge eisen aan zuivere perslucht en sluiten het risico van olie­contaminatie uit. 100% olievrije perslucht is de oplossing. De grote betrouwbaarheid en de lage bedrijfs- en onderhoudskosten pleiten voor deze compressoren.

De gegenereerde perslucht is 100% olievrij

Het comprimeren van de lucht verloopt traploos door de wissel­werking tussen een star en een roterend compressie-element met wormoverbrenging. Door dit compressieproces, dat zich eindeloos herhaalt, wordt een stroom perslucht met weinig pulsatie gewaar­borgd. Het kleine aantal bewegende componenten en het gebruik van hoogwaardige materialen vormen een functiegarantie voor een veilige en betrouwbare toepassing gedurende de gehele bedrijfs­duur.

Veelzijdig – minder plaats voor productie van meer perslucht

Door hun compactheid en de optionele koeldroger passen de RENNER compressoren in iedere omgeving en zorgen zij voor efficiëntie en betrouwbaarheid in de productie. Zij zijn als veelzijdige unit in een productieomgeving ontworpen en staan ga­rant voor jarenlange storingvrije luchttoevoer.

De meervoudige installatie met twee, drie of vier onafhankelijk werkende units is met name geschikt voor toepassingen met sterk fluctuerend verbruik van perslucht of bij toepassingen waarbij abso­luut reserve capaciteit als extra veiligheid nodig is.

De geïntegreerde RENNERtronic-Plus regeling optimaliseert de wissel­schakeling voor een constante belasting van de verschillende compressoren, bij een meervoudige installatie van de SuperSilent serie tot in de finesses.

Op deze manier wordt een exacte krachtcompensatie voor alle be­schikbare units bereikt. Het rendement van de compressoren wordt door deze besturing geoptimaliseerd. Status- en controlemeldingen worden groot en overzichtelijk op het display weergegeven.

Als SuperSilent-variant zijn de compressoren ook geschikt voor gebruik in een werkplaatsomgeving. Geluidsniveaus vanaf 52 dB(A) zijn vanzelfsprekend.

Op onze website vindt u onderstaande series uit de Super Silent reeks:

Renner Scroll No Receiver / No Cooling Dryer van 1,5kw - 5,5kw
Renner Scroll With Receiver / No Cooling Dryer van 1,5kw - 5,5kw
Renner Scroll No Receiver / With Cooling Dryer van 1,5kw - 5,5kw
Renner Scroll With Receiver / With Cooling Dryer van 1,5kw - 5,5kw
Renner Multiple Scroll No Receiver / No Cooling Dryer van 7,5kw - 22,0kw
Renner Multiple Scroll No Receiver / With Cooling Dryer van 7,5kw - 22,0kw
Renner Multiple Scroll With Receiver / With Cooling Dryer van 7,5kw - 11,0kw

Indien gewenst zijn alternatieve opstellingen mogelijk. Neemt u in dat geval contact met ons op via email naar info@tech-air.nl of per telefoon op +31 (0)30 300 2945 (ma t/m vr van 08.30-17.00)

 Renner Logo algemeen