OEM


Steeds meer realiseren ontwikkelaars van instrumenten en machines zich de voordelen van het zoveel mogelijk direct integreren van componenten in de ontwerpen die zij maken. Als gevolg daarvan gaan steeds meer producenten die behoefte hebben aan gecomprimeerde lucht op zoek naar een op hun product afgestemde oplossing welke bijdraagt aan hun individuele behoeftes en eisen.

 

Specifieke persluchtoplossingen

Tech-Air Benelux kan met u meedenken op het gebied van specifiek op uw product afgestemde persluchtoplossingen. Zo bespreken wij o.a. met u de gewenste luchtkwaliteit, het gewenste geluidsniveau, de gewenste ventilatie of estethische aspecten.

Door deze samen met u in kaart te brengen, kan Tech-Air Benelux een grote bijdrage leveren aan uw specifieke behoeftes en eisen.

Door goede contacten met haar leveranciers (producenten) van persluchtoplossingen is Tech-Air Benelux in staat u te begeleiden van het begin tot het eind inclusief zaken als certificering, veiligheid etc.

Zo heeft Tech-Air Benelux o.a. toepassingen ontwikkeld voor de kelderbierinstallaties van diverse brouwerijen, het gebruik van persluchtoplossingen in de grafische industrie etc etc.

Neemt u gerust contact met ons op of stuur een email naar info@tech-air.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

           OF312-8.0B         OF302-4B Special
             Kelderbier installatie                     stenen legmachine