nano purification solutions

Nano Purification Solutions is een van de toonaangevende producenten gespecialiseerd in de productie en het ontwerpen van producten op het gebied van industriële gecomprimeerde perslucht en gasbehandelingsproducten (N2 / CO2 etc)

Alle Nano producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en zijn ISO9001:2008 gecertificeerd.
De producten zijn onder te verdelen in een 4-tal categorieën, te weten: Adsorptie drogers, CO2 adsorptie drogers, Stikstof generatoren en Ademlucht systemen.

ULTRA HIGH PURITY COMPRESSED AIR DESICCANT DRYERS (D1/D2/D3-Series)
Adsorptiedrogers
De geavanceerde D-Serie adsorptiedrogers leveren schone en droge lucht voor een brede reeks van industriële applicaties met een flow variërend van 5,1 Nm3 t/m 1.886 Nm3 per uur.
Klik Hier voor beschikbare modellen.

 

Lab GAs CO2 verwijderings modules (L-Series)
CO2 verwijderingsmodule
De L-Series van de CO2 verwijderingsmodules zijn klein, eenvoudig en middels de muurbevestigingsbeugel eenvoudig in uw laboratorium worden opgehangen. Sluit deze module(s) aan op uw bestaande persluchtapparatuur en u kunt een continue aanvoer van schone, droge en CO2 vrij gas produceren zonder het gedoe met de traditionele ijzeren flessen / cilinders. Deze modules zijn verkrijgbaar met een uitgaande flow variërend van 1.5 liter per minuut t/m 120 liter per minuut. Klik Hier voor beschikbare modellen

 

N2 Stikstof Generatoren (N-Series)
ECO-GEN2    GEN2 en GEN2+
Stikstof wordt in vele commerciële en industriële toepassingen gebruikt om de kwaliteit van een produkt of proces te verbeteren of als een veiligheidsmaatregel om verbranding te voorkomen. De levering en opslag van vloeibare stikstof of cilinders met stikstof kan heel kostbaar en onbetrouwbaar zijn en brengt vaak zorgen omtrent de veiligheid met zich mee.

De stikstofgeneratoren van NANO kunnen worden opgedeeld in 3 categorieën op basis van zuiverheid.
ECO-GEN Serie (95-99,9%), GEN2 Serie (95-99,5%) en de GEN2+ Serie (99.9-99.999%) 
 Klik Hier voor beschikbare modellen.

 

Nano Ademluchtsystemen (B1-Series)
Ademluchtsystemen  Ademlucht modules  Ademlucht panels  Draagbare ademlucht
Alle beschikbare NANO ademluchtsystemen voldoen aan de strenge regelgeving voor ademlucht (Ademlucht: BS EN 12021:2014 en Medische lucht volgens de Europese Pharmacopee 5.0 - Monograph 01/2005: 1238 (gecorrigeerd) en zijn onder te verdelen in complete ademluchtsystemen, ademluchtpanelen, draagbare ademluchtkoffers en ademlucht modules ter vervanging van uw huidige systeem dat te kostbaar is in onderhoud of niet langer ondersteund wordt door uw huidige leveranciers. Klik hier voor een nadere uitleg van de vier beschikbare categorieën