NANO ADEMLUCHTVERZORGING (b1-Series)

Deze gevalideerde systemen leveren ademlucht die voldoet aan de strenge internationale normen voor ademlucht: BS EN 12021: 2014 Ademhalingsapparatuur en Medische lucht: Europese Farmacopee 5.0 - Monograph 01/2005:1238 (gecorrigeerd)

Waar gevaarlijke gassen eventueel aanwezig zouden kunnen zijn, is een ademluchtverzorging nodig.
Het leveringsprogramma van Nano bestaat uit ademluchtpanelen, draagbare ademluchtkoffers en modulaire ademluchtverzorgingssystemen.

Daarnaast levert Nano ook een reeks modules (NBM) waarmee u een verouderd systeem of een systeem dat niet langer wordt ondersteund door uw huidige leverancier, kunt vervangen. Deze modules zijn eenvoudig in onderhoud en zorgen ervoor dat u en uw personeel veilig kan werken.

Door op beschikbare modellen hieronder te klikken wordt u naar alle beschikbare modellen van de door u gekozen productcategorie geleid.

Als dealer van NANO kunnen wij naast deze drogers ook alle benodigde servicekits en opties leveren voor het onderhoud en eventuele gewenste aanpassingen.

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op (ma t/m vr van 08.30-17.00) of stuur een bericht naar info@tech-air.nl

Ademlucht Modules
(NBM-Serie)
 
Ademlucht Panelen
(BAP-Serie)
Draagbare Ademlucht
(BAC-Serie) 
 
Ademluchtverzorging
(NBA-Serie) 
 Breathing Air Modules    Breathing Air Panels  Portable Breathing Air    Breathing Air Purifiers
beschikbare modellen   Beschikbare modellen Beschikbare modellen   Beschikbare modellen