jun-air compressoren

Tech-Air Benelux BV is de officiele dealer en authorized servicecenter voor JUN-AIR compressoren in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor het complete gamma aan perslucht en vacuüm voorzieningen van JUN-AIR.

Het standaard assortiment van JUN-AIR beschikt over compressoren tot een maximale druk van 16 bar en tot een maximum van 520 liter per minuut bij 8 bar.

Daarnaast kan Tech-Air Benelux BV u maatwerk oplossingen op persluchtgebied aanbieden.
Neemt u gerust contact met ons op op +31 (0)30 300 2945 of stuur u verzoek per email aan info@tech-air.nl

Binnen het assortiment van JUN-AIR onderscheiden wij onderstaande series. 

JUN-AIR STILLE COMPRESSOREN

JUN-AIR 6-25

JUN-AIR compressoren staan bekend om hun geruisloze oliegesmeerde compressoren. Hierin heeft JUN-AIR dan ook al meer dan 50 jaar ervaring. 

Deze oliegesmeerde compressoren kunnen bij de modellen met een 4, 15 en 25 liter desgewenst uitgevoerd worden in 16 bar.

De oliegesmeerde compressoren hebben een duty cycle van 50% met een maximum draaitijd van 15 minuten (15 minuten op - 15 minuten af)

JUN-AIR Schone Compressoren

Naast de geruisloze oliegesmeerde compressoren zijn er binnen de JUN-AIR productreeks ook olievrije en dus schone compressoren verkrijgbaar.

Deze compressoren zijn 100% olievrij en hebben een duty cycle van 100% en mogen dus continue werken. 

Olievrije compressoren

jun-air accessoires en onderdelen

Accessoires 2

Accessoires 1

Tech-Air Benelux BV is ook het adres voor alle JUN-AIR opties, accessoires en onderdelen (spare parts) waaronder bijvoorbeeld de JUN-AIR SJ27 olie voor de oliegesmeerde compressoren.

Heeft u specifieke wensen of komt u er via de informatie op deze website niet uit? Neem dan contact met ons op via email naar info@tech-air.nl of bel op +31 (0)30 300 2945 (ma t/m vr van 08.30-17.00)