Historie

Tech-Air Benelux BV is een zelfstandige onderneming en opereert in een niche markt van compressorland met voornamelijk als werkterrein de Benelux. Wij zijn o.a. distributeur van JUN-AIR Compressoren maar voeren naast JUN-AIR compressoren ook andere merken waaronder  GAST compressoren, Werther compressoren en onze eigen fluisterstille TECH-AIR compressoren.

Als partner van diverse fabrikanten draagt Tech-Air Benelux bij aan de beschikbaarheid van compressoren en onderdelen voor haar klanten alsmede het verlenen van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. 

De stille en betrouwbare compressoren zijn ontworpen voor een groot aantal toepassingen in bijvoorbeeld de laboratorium- en dentale markt maar ook de medische en industriële markt. Deze markten zijn voor ons het terrein waarin wij dagelijks opereren en waarin wij samen met u verder willen groeien.

Tech-Air staat voor kwaliteit en heeft de service en onderhoud van uw compressor hoog in het vaandel staan. Ook na aanschaf kunt u van ons een uitstekende service verwachten.

Met een reeds jarenlange ervaring op het gebied van persluchtoplossingen en goed opgeleid personeel levert Tech-Air alleen compressoren van en service aan merken die aan de hoge verwachtingen van ons en onze klanten kunnen voldoen.