GAST Compressoren & Pompen


GAST biedt een compleet assortiment aan air-moving producten aan welke zijn te verkrijgen in diverse flows voor zowel druk als vacuum onderverdeeld in de hieronder staande types.

Rotary Vane Menu

GAST Rotary Vane

Rotary Vane air compressoren en vacuum pompen worden wereldwijd in duizenden applicaties gebruikt. Deze compressoren en vacuum pompen zijn leverbaar in olievrij, oliegesmeerd, gemonteerd op een electromotor of als een losse pomp met de mogelijkheid tot separate aandrijving.  

See all Rotary Vanes (Motor Mounted)

See all Rotary Vanes (Separate Drive)

Rocking Piston Menu

GAST Rocking Piston

De flexibiliteit in grootte en flow maakt de Rocking Piston compressoren de perfecte keus voor honderden toepassingen. De olievrije GAST Rocking Piston compressoren en vacuum pompen zijn verkrijgbaar in 1 cilinder, 2 cilinder en mini modellen.

See all Rocking Pistons

Voor een totale overview van de Rocking Pistons klik hier

Piston

GAST Piston

Gast Piston air compressors and vacuum pompen zijn zo ontworpen dat zij onder de meest zware omstandigheden kunnen werken. De kritische onderdelen van deze reeks zijn namelijk geproduceerd met roestvrije Het ringachtige ontwerp levert een constante flow gedurende de technische levensduur van de unit. Alle Piston modellen zijn olievrij en verkrijgbaar als losse pomp met de mogelijkheid tot separate aandrijving of gemonteerd op een electromotor.

See all Pistons

See all Pistons (Dry Sprinkler)

Voor een overview van de Dry Sprinkler modellen klik hier

Regenerative Blowers Menu

GAST Regenerative Blowers

Deze reeks biedt oplossingen voor hoge vacuum volumes of compressoren en zijn verkrijgbaar als losse pomp met de mogelijkheid tot separate aandrijving of gemonteerd op een electromotor.

See all Regenerative Blowers

Vacuum Generator Menu

GAST Vacuum Generators

Voor vacuum toepassingen waarbij een standaard vacuum pomp niet gewenst is bieden deze generatoren een uitstekend alternatief.

See all Vacuum Generators

Linear Menu

GAST Linear Pumps

Voor applicaties waarbij geluid een issue is maar wel een hoge betrouwbaarheid gewenst is zijn de Linear pompen van GAST zeer gechikt. Deze pompen worden o.a. gebruikt in de medische, industriele, chemische, milieutechnische en wetenschappelijke sectoren. Tevens zijn deze pompen eenvoudig te onderhouden.

See all Linear Pumps

Diaphragm Menu

GAST Diaphragms

Deze pompen bieden een compacte en stille oplossing voor druk of vacuum en zijn verkrijgbaar in 2 cilinder en mini modellen. Gebruik van plastic componenten in de mini pompen dragen bij aan een compacte en lichtgewicht oplossing welke uitermate geschikt is voor het lichtere werk. 

See all Diaphragms